Haber

Çayırova’da şampiyonluk coşkusu

KOCAELİ (İGFA) –Spordaki başarılarıyla yıldızı parlayan ve markalaşan Çayırova’da şampiyonluk coşkusu.

Geçtiğimiz çarşamba günü final maçında Kapaklıspor’u yenerek 2. lig şampiyonluğunu kazanan Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı’nın büyük başarısı ilçede coşkuyla kutlandı. Spor kenti Çayırova vizyonuyla şampiyona programına Çayırova’nın kahraman basketbolcuları, basketbol heyet teknik heyeti ve parka gelen iki yılda iki şampiyonluğun mimarı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi katıldı. Çayırovalılar. Şampiyona çalışmaları kapsamında üstü açık otobüste birinci olan basketbol takımı, kazandığı kupayla ilçe sakinlerini selamladı. Belediye önündeki kutlama alanına otobüsün gelmesiyle şampiyonluk töreninde heyecan doruk noktasına ulaştı.

“ÇAYIROVA’YI SPOR ŞEHRİ YAPARIZ DEDİK”

Belediye önünde kurulan sahnede şampiyon sporcular ve teknik heyet tek tek açıklandı. Programda bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yaklaşık 4 yıl önce sizlerin desteğiyle yola çıktığımızda Çayırova’mızı spor şehri yapacağız dedik ve bu hedef doğrultusunda hızla yola çıktık. Bu noktada amacımız 7’den 70’e spor yapmak isteyen tüm kardeşlerimizin yapmak istedikleri spor noktasında belediyenin imkanlarından faydalanmalarını sağlamaktı.

“İŞLERİMİZDEN BİRİ BURADA”

Rabbime şükürler olsun ki bir eserimiz de geldiğimiz noktada burada, her birini canı gönülden kutluyorum. Amacımız şampiyon olmak veya madalya kazanmak değil, hedefimiz 7’den 70’e her birimizin spor yapması. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmasının önünü açmaya çalıştık. Yaklaşık 2 yıl önce kurduğumuz basketbol grubu iki yıl üst üste şampiyon oldu. Final maçında şampiyonluğu saniye değil 0.4 saniyede kazandık. kardeşlerimi tebrik ediyorum.

haber-musabeyli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu